Lush téli termékei + tavaszváró

DSC_0084

Kicsit megkésve, de mindenképp szeretnék véleményt írni a Lush limitált kiadású téli termékeiről.

Karácsonyra kaptam ajándékba a Lush fürdőbombáit tartalmazó ajándékcsomagot. A golyók színes szivacsok DSC_0291 között voltak a dobozban, de ennek ellenére így is sajnos megsérült a középső Mrs Whippy. A golyók isteni illatúak, bár kicsit átveszik egymás szagát, mivel egy légtérben vannak a dobozban. A csomagban két fürdőgolyó van ami karácsony után is kapható (Mrs Whippy, Butterball).

Mivel mindenképp szerettem volna még karácsonyi terméket a Lush-tól így elmentem az ünnepek után az Árkádban lévő boltba ahol már sajnos kevés szappan maradt. A legjobb illat a Snowglobe sajnos teljesen elfogyott. Pedig nagyon szerettem volna belőle egy darabot, mivel isteni friss illata volt.
A helyett megvettem a karácsonyi Iced Wine tusolózselét. Nagyon kellemes nyugtató aromája van. Mikor használok belőle, akkor lecsípek egy kis darabot és azt teszem a fürdőpamacsra majd felhabosítom. A boltban majdnem azt a zselét vettem meg, ami mindig kapható (Sweety Pie), mert annyira fincsi volt. De sajnos csak nagy kiszerelésben lehet venni, így döntöttem az Iced Wine mellett.

DSC_0085

Ha szerencsétek van, akkor még lehet kapni a Lush üzletekben pár karácsonyi terméket. Hiszen most karácsony után is láttam a Halloween-es szappanból.

De ha már a tavaszra készülünk akkor vehetünk  a valentin napi termékekből is, amik már ránézésre nagyon csábítóak. Nagyon kíváncsi vagyok a Love Birds szappanra, ami jázmin illatú. Hm már alig várom, hogy megszaglásszam. Mindenki ujjongva fogadta az It’s Raining Men tusfürdőt ami olyan illatú, mint a nagyon népszerű Honey I Washed the Kids szappan.

A többi termékért keressétek fel a Lush magyar weboldalát, ahonnan tudtok rendelni is.

Vélemény, hozzászólás?