USA Roadtrip babával

Megpróbáltatásokkal teli odaút

Legnehezebb az első út volt számunkra, hiszen 3 egymás melletti helyen ültünk és Andris szinte végig az én ölemben szerett volna lenni, úgy pedig hosszú távon nem volt túl kényelmes.

A szállásunk Monterey mellett Marina parthoz közel volt, az óceán séta távolságnyira. Figyeltem arra, hogy a szállás bababarát valamint a reggeli is kielégítő legyen, hiszen az amerikaiak híresek arról, hogy csak fánkot és kávét szolgálnak fel. Az élmények szerintem Andris számára feledhetetlenek lesznek. Fantasztikus játszótereken és partokon járunk, ahol ő több órát is elbibelődött volna.

Az időeltolódás

Andris és mi is az első napokban ottani idő szerint hajnalban már felébredt, ami egyébként számunkra se okozott gondot. Három óra tájékában pedig sokszor úgy kidőlt, hogy nem bírtam felkelteni. 7-8 nap alatt szinte teljesen átállt az ottani időre Andris is és mi is.

Hazajutás

Sokkal könnyebb dolgunk volt visszafelé, hiszen éjszaka utaztunk, középre foglaltuk a blukhead üléseket és kaptunk babaágyat is, amibe Andris épphogy de, kényelmesen elfért.

Szerintem ne habozzatok repülőre ülni babával, valamilyen szinten még kényelmesebb is mint az autó, mert bármikor fel lehet állni, és kicsit jobban le lehet foglalni a gyereket.